Lysa Morrison je trenutno direktorica nove disruptivne strateške tvrtke za upravljanje ljudskim resursima “The Shiny Happy People”. Lysa kombinira svoje bogatstvo komercijalnog iskustva, zajedno sa svojim akademskim iskustvom, pomažući organizacijama da izvuku najbolje iz svojih ljudi i svog poslovanja.

Lysa je posljednjih 15 godina održavala radionice, podučavanje rukovoditelja, vođenje grupa, savjetovanje i uvodne razgovore za raznolike organizacije i industrije širom Velike Britanije i Europe. Lysa cjelovito okuplja ključna područja fokusa kao što su poslovna strategija, upravljanje transformacijom i promjenama, kultura, emocionalna inteligencija, HR - strateško upravljanje talentima i angažman zaposlenika, design thinking, 'meke vještine' i osobni razvoj kako bi riješila složene probleme i poboljšala performanse organizacija.

Lysa je završila Executive MBA na poslovnoj školi Univerziteta Newcastle, gdje je postala suradnica višeg predavača specijaliziranog za upravljanje promjenama, vođenjem, poslovnom strategijom i profesionalnim razvojem. Lysa je nedavno završila internetsku kvalifikaciju Harvard Business School o poduzetništvu i akreditirana je NLP majstorica i trenerica, ILM akreditirani profesionalni trener i ponosni TedX govornik.