Stanislav Stresnjak, PMP, PSM I je voditelj projekta sa više od 20 godina iskustva u IT-u. Zadnjih godina uglavnom u radio na vođenju međunarodnih projekata implementacije IT/telekom rješenja. Radio 15+ godina u Siemensu, a friško zaposlen u Ericsson NIkola Tesla Servisi kao voditelj projekata telekom infrastrukture.

Više od 10 godina bio je vanjski suradnik na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informatike u Osijeku iz predmeta Objektno orijentirano programiranje, radeći sa studentima u programskim jezicima Java i C++. Trenutno predaje Upravljanje projektima na Akademiji za umjetnost i kulturu, te se nada razmjeni - znanje o project managementu za malo umjetnosti i kulture.

Aktivan član PMI Hrvatska od 2012. godine, kada je dobio PMP certifikat. Od 2018. do 2020. godine u „ulozi“ predsjednika PMI Hrvatska, a trenutno u "ulozi" regionalnog mentora za Centralnu Europu . Jedan od osnivača konferencije PMIDayz, uključen je u organizaciju PM dijela na KulenDayz konferenciji, sudjelujovao u organizaciji PMI Foruma kao zamjenik direktora konferencije i direktor konferencije.

Diplomirao i magistrirao računarstvo na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Hrvatska.

Vođenje projekata za mene su novi izazovi, nova znanja, novi ljudi, podrška timu (i podrška tima meni!), ispunjavanje ciljeva, zadovoljni kupci, pa nekako posljedično i važna i odgovorna uloga unutar firme … a izvan posla, sudjelovanje u projektnoj zajednici i osvješćivanje javnosti da je upravljanje projektima važno, i da je, ustvari uvijek prisutno, bili projekti veliki, mali ili čak nešto iz privatnog života.